Ridning.

Jag erbjuder både avsuttna och uppsuttna lektioner till dig på din egen häst. 

I den Centrerade Ridningen® är ryttaren i fokus, målet är att du ska få fler verktyg för att kunna rida i balans med så små hjälper som möjligt. Med ökad kroppsmedvetenhet och minskade spänningar kan kommunikationen med din häst förbättras. Den Centrerade Rid­ningen kan integreras i vilken rid­gren som helst. 

Under avsuttna lektioner arbetar vi med bland annat alexanderhäst, franklinbollar, trampolin och pilatesboll för att bryta gamla rörelsemönster och träna in nya och därmed förbättra vår balans, följsamhet och ryttarkänsla.

Susanne Widners Uppbyggande System bygger på målinriktande träning med ridövningar. I denna träningsfilosofi arbetar vi uppbyggande uppsuttet eller i töm med hästens styrka, koordination och kondition för en mer hållbar häst. 

RIDLEKTIONER
 
Jag kommer ut till dig och håller en ridlektion på din egen häst. Reseersättning tillkommer med 20 kr/mil för resa vid färre elever än tre.

Introduktionspass, teori plus ridning
ca 1,5 -2 timmar 750 kr

Privat på egen häst
40 min 500 kr

Två ryttare på egna hästar
60 min 375 kr/ekipage

Priser är inklusive moms och gäller från och med den 1 januari 2022. 

Godkänd för F-skatt.

KURSER

Kombinerat avsuttna övningar på marken och ridning. Ofta enligt ett visst tema.

Priser beror på upplägg, antal deltagare och längd på dagen. Kontakta mig i formuläret under fliken "kontakt" för att få en prisuppgift.

Aktuella kurser hittar du här lite längre ner på sidan.

RIDLEKTIONER PÅ NÄS HERGÅRD

Jag driver ridskolan på Näs Herrgård i Rimbo. För aktuella lektioner/grupper se deras hemsida, här.

AKTUELLA KURSER