Sociala medier.

Just nu håller jag på och utbildar mig till Tellington TTouch Practitioner för hästar, och letar efter ekipage till mina ”case studies”. Jag erbjuder just nu därför 10% rabatt på en lektion för ett begränsat antal platser, först till kvarn ❤️ Mer info om Tellington TTouch för er som är intresserade att ta lektioner https://ridningicentrum.com/2019/10/01/tellington-ttouch/ https://ridningicentrum.com/2022/05/23/tellington-ttouch-training/ Under en lektion i Tellington TTouch ingår att studera hästens rörelser och beteende. Använda olika verktyg för att skapa balans både mentalt och fysiskt. Har man ett problem man vill jobba med kikar man på det och bryter ner det moment för moment. Man utgår från vart hästen är mentalt och vad den mäktar med för stunden. Man jobbar med hästens nervsystem och målet är att få hästen i det lugna (parasympatiska) nervsystemet så att den kan vara kroppsmedveten och hjärnan fungerar optimalt för kommunikation och inlärning.
“September came in with golden days and silver nights,” — J.R.R. Tolkien Tack 💕 alla ni som var med på septembers kurs i Tellingtonmetoden med Susanne Salzmann från @dreamupteam 🍁 så mycket glädje, kärlek och tillit under fem dagar.
Äntligen var Susanne Salzmann tillbaka till Sverige för en veckolång kurs i Tellington-metoden! Jag har haft privilegiet att arbeta tillsammans med härliga kollegor och fantastiska hästar. Vi har hunnit med att arbeta med hästar, öva tekniker på varandra, feldenkrais-lektioner och en online-föreläsning med Robyn Hood. Tellingtonmetoden är en välbeprövad metod framtagen av Linda Tellington-Jones som används för att öka hästens kroppsmedvetenhet, balans, finmotorik, precision, välbefinnande samt psykiska och fysiska hälsa samtidigt som den även stärker relationen mellan häst och människa. Nästa kurs är i september, kontakta mig om ni är intresserade ❤️-hugs

                                                     Facebook.

                                                   Instagram.

                                                   Wordpress